Fisherman 12

Fisherman 12 är en effektiv plattform för fiske, jakt, dykning, fågelskådning, fotografering, målning m.m. Den är komfortabel nog för att användas från morgon till kväll, snabb och lättmanövererad tar den dig dit du vill säkert och med stil.

Den breda formen och det tvådelade skrovet gör denna båt till en fulländad hybrid mellan kajak och kanot. De interna pontonerna är konstruerade så att de sjunker djupt ned i vattnet, vilket gör den till en stabil plattform för stående casting-fiske och stående paddling.

Läs mer: Fisherman 12

Ranchero 12

Ranchero 12 är en innovativ multifunktionell hybridkajak som kombinerar fördelarna från både "sit-in" och "sit-on-top"-kajaker. Det extremt tilltagna förarutrymmet kombinerat med ett bra sätessystem erbjuder föraren bra komfort under långa sessioner. En kompakt storlek gör kajaken lättmanövererad i vattnet, men Ranchero 12 har trots sin ringa storlek bra förvaringsutrymmen. Detta gör Ranchero till ett roligt alternativ för att utforska kustlinjen, fiske eller inlandstouring.

Läs mer: Ranchero 12

Lunar 12

Lunar 12 är en stabil all-round sit-on-top-kajak som går relativt snabbt i vattnet. Den är byggd för att användas till många olika aktiviteter, såsom dykning, simning, fiske m.m.

Läs mer: Ranchero 12

Discovery 420

Kom ut på vattnet med lätthet: Discovery ger allt i ett nätt litet paket! Kajaken är följsam och stabil; plus att den har ett distinkt format skrov som lämpar sig till ett stort antal varierande dagsutflykter. Discovery är lätt och mycket enkel att hantera, dessutom gär den att finjustera för att uppfylla allas personliga preferenser. Denna mini-havskajak är precis vad man behöver för att utforska allt från öppna havsvatten i grov sjö till stiltje floder och sjöars vilda skönhet. Discovery är fantastisk för fisketurer. En hög nivå av stabilitet gör att man kan känna sig säker medan man fokuserar på att dra in en fisk. 

Läs mer: Seabird Discovery

Seabird

     Order: Stockholmkajak.se